Pohja:
100g kaurakeksejä
100g digestivekeksejä
100g margariinia sulatettuna
Murskaa keksit ja lisää joukkoon sula margariini, taputtele irtopohjavuoan pohjalle.
Täyte:
1prk floravispiä
1prk rahkaa
1rs karpalotuorejuustoa
1dl sokeria
1tl vanilijasokeria
n.2dl vadelmia
5 liivatetta+vettä liuotukseen(n.½dl)
Vaahdota floravispi. Sekoita rahka ja tuorejuusto keskenään ja lisää joukkoon kuumaan veteen liuotetut liivatteet. Lisää täytteeseen floravispi, sokerit ja vadelmat. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä muutama tunti jääkaapissa.
Kiille:
n.3dl vadelmia murskattuna(+hiukan vettä)
4 liivatetta
Liuota liivatteet kuumaan veteen ja lisää vadelmasoseen sekaan, kaada kakun päälle ja anna hyytyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti