perjantai 3. elokuuta 2012

Suklaaruusut

Suklaaruusut ovat perinteisiä juhlapikkuleipiä, tällä kertaa leivoin niitä hautajaisiin.


Suklaaruusut n.90kpl
300g voita tai margariinia
100g sokeria
1 muna
300g vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
 Koristeeksi taloussuklaata.

Pikkuleipiä leipoessa kannattaa olla tarkkana aineiden määrissä, sokeri ja jauhot kannattaa mitata punnitsemalla.



Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi ja lisää muut aineet. 



Pursota pikkuleivät leivinpaperille. Itse käytän pursottamiseen tupperwaren pursotinta, pursotin pussin tulee olla vahva, koska taikina on aika paksua. 

Paista 180asteessa. Jäähdytä. Pursota suklaaruusuihin suklaanappi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti