keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Uusi alku...

Nyt olen saanut osan siirrettyä menetetyistä vuodatuksen kuvista tänne, loput taitaa jäädä bittiavaruuteen:(.
Mutta nyt aloitetaan puhtaalta pöydältä uudestaan bloggailu uudessa blogissa.

TERVETULOA uudet ja vanhat vierailijat! :)

5 kommenttia:

 1. Linkkilistan päivitystä... sinäkin siirryit bloggeriin. Uusia tuulia!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa... tällä alustalla olen ollut oman blogitaipaleeni alusta asti. Päivitin jo blogisi osoitteen omalle linkkilistalle. Toivon, että ehdit vierailulle minun blogiini.

  Ja vielä... en saanut tuohon kommentoijan paikalle kirjoitettua omaa nimeäni/osoitettani... pitäisiköhän sulla olla tuolla asetuksissa valittuna, että kuka tahansa voi kommentoida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitios vinkistä, mulla oli kommentointi asetuksissa vika:)

   Poista
 3. Hei, kirjoittelin sulle sinne entiseen blogiin kysymyksiä, kunnes tajusin, että pidätkin tällä sivustolla nykyään blogia :)

  Kyselisin, että minkäkokoiseen reunavuokaan (halkaisija) olet tehnyt sen pätkiskakun? En omista reunavuokaa, mutta tekisin kakun irtopohjavuokaan. Se kakku kuulostaa niin nannalta, että pakko kokeilla :)

  Lisäksi kysyisin vielä, että mistä olet ostanut Oulusta pastavärejä ja vaniljakreemijauhetta? Varmaan Stockmannin herkusta löytyisi, mutta onko muita paikkoja? Olen oululainen ja tilasin synttäritarvikkeita tyttäreni synttäreille nettikauppa Confetista. Unohdin tilata pastaväriä, enkä viitsi maksaa enää toisia vajaan 8 euron postikuluja siitä, että saisin sieltä tilattua pastaväriä. Kiitos jo etukäteen vastauksistasi! :)
  t. Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Mari!
   Olen tehnyt sitä pätkiskakkua Tupperin irtoreunavuokaan, jonka halkasija on varmaan n. 28cm sekä siihen tähtivuokaan jonka pinta-ala vähän pienempi. Mutta mitä paksumpi kakku tulee niin parempi, ainakin minusta:)

   Oulun kärkkäisellä myydään paljon leivontatarvikkeita, muistaakseni myös pastavärejä. En usko että Stockalla myydään... Itse olen tilannut omani Englannista. Suomesta leipuriputiikki.fi:sta taitaa saada halvimmat tarvikkeet tilaamalla:).Vaniljakreemijauhetta myydään ihan tavallisessa ruokakaupassa, ainakin marketeissa.

   Poista